среда, 30 сентября 2009 г.

CANactions 2009

Киевский проект, который проходит в данное время! Позже мы сможем выложить здесь отчет одного из наших "свидетелей" этого мероприятия. На сайте проекта можно ознакомится с экспозицией выставки в составе данного проекта:


Тема CANactions 2009 – це новітні засоби проектування крізь покоління. Цього року CANactions буде досліджувати зв’язки між різними поколіннями архітекторів, їхній досвід та ставлення до новітніх засобів проектування. Ми окинемо зором майже 4 покоління архітекторів, а кульмінацією зустрічі стане симпозіум, присвячений нової генерації українських архітекторів.

У пошуках зв’язків між різними поколіннями архітекторів, ми будемо аналізувати, яким чином на це впливають архітектурні школи, засоби масової інформації, новітні методи проектування та спілкування з зовнішніми консультантами.

Мабуть, найбільш показовим є зв’язок між засобами масової інформації та такими міжнародними університетами, як DIA в Десау. Університети передають знання та інколи розробляють нові засоби проектування.

Але яким чином передають свої знання та методи зовнішні консультанти, такі як фахівці з охорони довкілля, інженери-конструктори та ландшафтні архітектори? Про встановлення саме таких зв’язків та можливості обміну досвідом говоритимуть провідні міжнародні консультанти з AKT, Bollinger+Grohmann, Topotek1 та Transsolar.

Завдяки інтернету, новітні засоби проектування та університетські публікації швидко розповсюджуються по всьому світу, але як бути з зовнішніми експертами, які зосереджуються головним чином в Лондоні та в південній Німеччині?

Яким чином недостатнє спілкування з міжнародними консультантами відбивається на архітектурній практиці в Україні та як це впливає на розвиток нового покоління архітекторів?


КУРАТОРИ:

Viktor Zotov, viktor@zotov.com.ua

Daniel Dendra, daniel@anOtherArchitect.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий